Τι είπε ο Ομπράντοβιτς για την απόλυση του Ιτούδη: Μίλησα μαζί του και…

Τι είπε ο Ομπράντοβιτς για την απόλυση του Ιτούδη: Μίλησα μαζί του και…

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τοποθετήθηκε για την απόλυση του Δημήτρη Ιτούδη από τη Φενέρμπαχτσε και την πρόσληψη του Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί επίσημα παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε από την Τετάρτη (13/12), με τον τούρκικο σύλλογο να τον αντικαθιστά με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους ο οποίος είχε μείνει χωρίς ομάδα από τότε που είχε φύγει από τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει περάσει κι αυτός από τον πάγκο της Φενέρ και δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη κίνηση. Αναλυτικά ο Σέρβος προπονητής είπε:

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση για Βεζένκοφ – Τι λένε στις ΗΠΑ για τον πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού

«Χθες μίλησα με τον Δημήτρη (σ.σ. Ιτούδη) λόγω της σχέσης που έχω μαζί του. Είμαστε συνάδελφοι και λυπάμαι που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Μάλλον τώρα ή αύριο, θα τηλεφωνήσω στον Σάρας για να ρωτήσω πώς είναι όλα. Είμαστε φίλοι μεταξύ μας, όλοι. Αλλά έτσι είναι η ζωή ενός προπονητή. Κάποιος απομακρύνεται, κάποιος παίρνει μια ευκαιρία. Έτσι είναι. Καλή τύχη σε αυτόν (σ.σ. Γιασικεβίτσιους).

“Αυτή είναι η πρώην ομάδα μου. Και πάλι, λυπάμαι για τον Δημήτρη. Ελπίζω να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χρόνο για να χαλαρώσει και να απολαύσει τη ζωή περισσότερο γιατί η ζωή μας, ειλικρινά, δεν υπάρχει. Είναι παιχνίδι, ταξίδι, προπόνηση.

Η EuroLeague είναι πολύ δύσκολη. Ελπίζω ότι ο κόσμος που μας παρακολουθεί, θα το καταλάβει αυτό. Απόψε θα επιστρέψουμε στο Βελιγράδι και αύριο θα κάνω προπόνηση στις 12 το πρωί. Τι να κάνω στις 12 η ώρα; Απλά θα μιλήσουμε λίγο, θα βάλω ένα βίντεο και το Σάββατο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημά μας με την Μπουντούτσνοστ. Γι’ αυτό, ελπίζω ότι ο Δημήτρης θα απολαύσει τη ζωή λίγο περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ