Ο νέος… Ιτούδης – Ποιος προπονητής της Euroleague είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου…

Ο νέος… Ιτούδης – Ποιος προπονητής της Euroleague είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου…

Μετά τον Δημήτρη Ιτούδη και την αποχώρηση του από τη Φενέρμπαχτσε αναμένεται να υπάρξει κι άλλη απόλυση στη Euroleague - Όλα τα δεδομένα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε εδώ και μερικές μέρες «πληρώνοντας» το μάρμαρο των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων σε Euroleague και τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου μετά την απόλυση του από τον τούρκικο σύλλογο, καθώς πλέον είναι κι άλλες ομάδες που αναμένεται να προχωρήσουν σε δραστικές αλλαγές, με πρώτη και καλύτερη τη Ζαλγκίρις.

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα από την Παρτιζάν για την EuroLeague, η διοίκηση της ομάδας του Κάουνας εξετάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον Κάζις Μακσβίτις, ο οποίος όμως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην πατρίδα του Μακσβίτις, ο Λιθουανός προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν για το σύλλογο του Κάουνας, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη θέση, με τα ΜΜΕ να αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη μια διερευνητική κρούση προς την πλευρά του Ιταλού τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Basketnews.com», πρώτος στη λίστα των ανθρώπων της Ζαλγκίρις ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά στην κρούση που του έγινε και εν τέλει έδωσε τα χέρια με την Φενέρμπαχτσε αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Ιτούδη, που αποχώρησε από την τούρκικη ομάδα μετά από περίπου 1,5 χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ