Σφαιρόπουλος: «Σημαντικός για μας ο Τόμπι, να φέρει σταθερότητα ο Γκίλεσπι»

Σφαιρόπουλος: «Σημαντικός για μας ο Τόμπι, να φέρει σταθερότητα ο Γκίλεσπι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον νεοαποκτηθέντα σέντερ Φρέντι Γκίλεσπι, αλλά και για τον Μάικ Τόμπι, λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague.

Μία μέρα πριν την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague (19/12, 20:00), οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου ανακοίνωσαν τον Φρέντι Γκίλεσπι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον νεοαποκτηθέντα σέντερ, αλλά και για τον Μάικ Τόμπι, για τον οποίο δήλωσε πως είναι σημαντικός για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Έκανε το αυτονότητο ο Καρβαλιάλ…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον νεοαποκτηθέντα, Φρέντι Γκίλεσπι: «Κοιτάξαμε για επιλογές στην αγορά, κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν να έρθουν, κάποιοι ήθελαν και ένας από τους καλύτερους που είχαν αυτή την επιθυμία ήταν ο Φρέντι (σ.σ. Γκίλεσπι), οπότε για αυτό τον υπογράψαμε. Περιμένουμε από εκείνον να φέρει σταθερότητα, ενέργεια και καλή άμυνα. Φυσικά είναι ένας παίκτης που ξέρει την EuroLeague πολύ καλά. Δεν πιστεύω ότι η άφιξή του θα επηρεάσει τους παίκτες που είναι εδώ, επειδή ο καθένας έχει τον ρόλο του και είναι μία προσθήκη που θα μας βοηθήσει».

Για τα σενάρια η άφιξη του Γκίλεσπι να σχετίζεται με αποχώρηση του Τόμπι: «Ο Μάικ είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας στην επίθεση και στην άμυνα και τον χρειαζόμαστε να έχει μία καλή μέρα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο επερχόμενο παιχνίδι. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ