Χαμός με Νέιπιερ και Σφαιρόπουλο στον Ερυθρό – Φεύγει ο Αμερικανός

Χαμός με Νέιπιερ και Σφαιρόπουλο στον Ερυθρό – Φεύγει ο Αμερικανός

Στην αποκάλυψη πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ ζήτησε να μην λάβει μέρος στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προέβη ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ερυθρός Αστέρας περνάει μια μίνι κρίση και ο λόγος δεν είναι ούτε το γεγονός ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά ούτε η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Σέρβοι έχουν εσωτερικά προβλήματα και αυτά βγαίνουν προς τα έξω με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να καλείται να τα διαχειριστεί, αλλά μέχρι στιγμής να μην το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Σφαιρόπουλος αποκάλυψε ότι ο Νέιπιερ ζήτησε να μην παίξει κόντρα στη Ρεάλ, διότι μιλάει με άλλη ομάδα, όμως εκείνος απάντησε και το έκανε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

«Ο Σαμπάζ είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα και ζήτησε να μην αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του ματς με τη βασίλισσα.

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ενδιαφέρεται να τον επανεντάξει στο ρόστερ της, απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, γράφοντας: «Πες την αλήθεια μπροστά στην κάμερα».

Δείτε το σχετικό story:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ