Στην 6η θέση ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη στο Μονακό (pic)

Στην 6η θέση ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη στο Μονακό (pic)

Οι πράσινοι μετά την σπουδαία τους νίκη στο Πριγκιπάτο επί της Μονακό ανέβηκαν στο 8-7 και στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Με buzzer beater του Μάριους Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποδράσει με την νίκη 91-90 από το Πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό ανεβαίνοντας έτσι στο 8-7 και στην 6η θέση της βαθμολογίας. Με το ίδιο ρεκόρ και στην 7η θέση οι Μονεγάσκοι.

Στα άλλα ματς της βραδιάς η Φενερμπαχτσέ αν και τα χρειάστηκε τελικά κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη με 70-68 επί της Ζαλγκίρις ανεβαίνοντας και αυτή με την σειρά της στο 8-7 και στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο 5-10 και στην 16η θέση οι Λιθουανοί.

Διαβάστε επίσης: Ροζελάρε – Ολυμπιακός 0-3: Πάτησαν τους Βέλγους και έμειναν «ζωντανοί» για την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι

Στην Ιταλία η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 84-61 επί της Βιλερμπάν, ανεβαίνοντας έτσι στο 6-9 και στην 14η θέση. Στο 2-13 και στον πάτο της βαθμολογίας οι Γάλλοι.

Τέλος στο ματς που έκλεισε την βραδιά η Μπάγερν επικράτησε με 86-71 επί της Αναντολού Εφές, φτάνοντας στο 7-8 και στην 12η θέση. Από την άλλη οι Τούρκοι έπεσαν και αυτοί στο 7-8, όντας στην 13η θέση.

Η βαθμολογία:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ