Σακίλ ΜακΚίσικ: Είχε 13 πόντους στην Ευρωλίγκα- Έβαλε 13 στη δεύτερη περίοδο με τη Βιλερμπάν

Σακίλ ΜακΚίσικ: Είχε 13 πόντους στην Ευρωλίγκα- Έβαλε 13 στη δεύτερη περίοδο με τη Βιλερμπάν

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε. Ή τουλάχιστον έτσι θέλησε να δείξει στην πιο «γεμάτη» περίοδο της φετινής χρονιάς.

Βραδιά Σακίλ ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό; Θα δείξει. Όπως και να έχει ο Αμερικανός φόργουορντ απόψε στη Γαλλία με αντίπαλο τη Βιλερμπάν δείχνει για πρώτη φορά φέτος εκείνον τον παίκτη που ήταν «έμβολο» στην επίθεση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα τις προηγούμενες σεζόν.

Έβαλε 13 πόντους στη δεύτερη περίοδο. Στα δέκα λεπτά που του έδωσε ο προπονητής του. Και το έκανε με τρόπο εμφατικό: 2/4 τρίποντα, 2/2 δίποντα, 3/3 βολές έχοντας ακόμη μια ασίστ και ένα κλέψιμο. Απαραίτητη σημείωση; Μέχρι εδώ, μέχρι απόψε ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε συνολικά 13 πόντους στη φετινή Ευρωλίγκα. Σε όλα τα ματς που είχε παίξει ως εδώ.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο» (vid)

Έμεινε δύο φορές δίχως πόντο (με τη Μπάγερν και την Τρίτη το βράδυ στη Μπολόνια). Είχε μόλις τρεις πόντους με τη Βαλένθια και άλλους τόσους με τη Μονακό. Είχε πέντε πόντους με αντίπαλο τη Ρεάλ στην μέχρι απόψε πιο παραγωγική βραδιά του.

Και είχε και δύο πόντους στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό: 13 σε 6 ματς με 2/6 δίποντα, 1/12 τρίποντα και 6/9 βολές. Βάλτε τους αριθμούς σε σύγκριση και θα καταλάβετε γιατί ο Αμερικανός μοιάζει απόψε με… δώρο Χριστουγέννων. Και για τον ίδιο (μιας και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς) και για τον Ολυμπιακό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ