Φαλ: «Όσο κερδίζουμε, κοιμάμαι καλά»

Φαλ: «Όσο κερδίζουμε, κοιμάμαι καλά»

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε σε γαλλικό μέσο για την απόδοσή του στο ματς με την πρώην ομάδα του Βιλερμπάν

Ο Μουστάφα Φαλ κέρδισε τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης με την Βιλερμπάν πετυχαίνοντας όλο και όλο ένα 2ποντο, μαζί με 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 8 τάπες από τον Γάλλο σέντερ που παρολίγον να κάνει τριπλ-νταμπλ δίχως σκορ! Τον έβλεπαν οι άλλοτε συμπαίκτες τους στην γαλλική ομάδα να υψώνει τα χέρια του μπροστά τους και… ένιωθαν άβολα.

Στον απόηχο του ματς, ο Γάλλος σέντερ μίλησε σε γαλλικό μέσο για την απόδοσή του στο ματς με την πρώην ομάδα του, αλλά και γενικότερα την φετινή του εικόνα.

Διαβάστε επίσης: «Έτσι θα μπαίνεις στα γήπεδα – Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίρνω όσες προσπάθειες μπορώ να πάρω. Θέλω να κερδίζω και δεν πιέζω ποτέ τίποτα. Το να σκοράρω 0 ή 20 πόντους δεν έχει σημασία για μένα. Θέλω να κερδίζω. Όσο κερδίζουμε, κοιμάμαι καλά. Προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει η ομάδα.

Σήμερα το βράδυ βρήκα τους συμπαίκτες μου, βρήκα χώρους. Έκανα τη δουλειά μου. Δεν σούταρα πολύ γιατί ο αγώνας έδωσε στους περιφερειακούς παίκτες πολλά ανοιχτά σουτ και ήταν σε ρυθμό. Αυτό είναι το καλό αυτής της ομάδας. Κανείς δεν το αναγκάζει.

Είτε κάνεις 2 είτε 15 βολές, δεν έχει σημασία. Αυτό είναι που μας έκανε επιτυχημένους τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή είναι η φιλοσοφία με την οποία πρέπει να επανασυνδεθούμε αν θέλουμε να επιστρέψουμε στο Final Four».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ