«Ψήνεται» για Παναθηναϊκό ο Ντόρσεϊ – Οι δυσκολίες και η «σύνδεση» με Βιλντόζα

«Ψήνεται» για Παναθηναϊκό ο Ντόρσεϊ – Οι δυσκολίες και η «σύνδεση» με Βιλντόζα

Το follow που άναψε φωτιές, η επιθυμία του Ντόρσεϊ να ντυθεί στα «πράσινα» και τα εμπόδια που βάζουν... φρένο στην μεταγραφή του Ελληνοαμερικάνου γκαρντ στον Παναθηναϊκό.

Χωρίς αμφιβολία ο «βασιλιάς» στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι της Εuroleague ήταν ο Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε αρκετά λεφτά στο τραπέζι με σκοπό να βάλει ξανά τον Παναθηναϊκό στις «ράγες» των επιτυχιών.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ τοποθέτησε στο τιμόνι τον Εργκίν Αταμάν, ενώ ενίσχυσε το έμψυχο δυναμικό με παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Ναν, ο Χουάντσο, ο Μήτογλου κλπ.

Διαβάστε επίσης: Η «παγίδα», το πάθημα της Μπαρτσελόνα και ο υποψιασμένος Ολυμπιακός (vids)

Ωστόσο φαίνεται πως οι πράσινοι δεν σταματούν εδώ. Το φλερτ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ταϊλερ Ντόρσεϊ είναι γνωστό από το καλοκαίρι που μας πέρασε, με το πρόσφατο follow του ελληνοαμερικάνου γκαρντ στον προσωπικό λογαριασμό του τριφυλλιού στο instagram να επαναφέρει ξανά το ζήτημα.

Η αποχώρηση του Ιτούδη που άλλαξε τα δεδομένα και ο Βιλντόζα

Όπως έχει γίνει γνωστό στην πιάτσα, Παναθηναϊκός και Ντόρσεϊ είχαν δώσει τα χέρια, ωστόσο αυτός που έβαλε stop στη συγκεκριμένη μετακίνηση ήταν ο τότε τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης. Πλέον ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τους Τούρκους, με τον δρόμο να είναι πλέον ανοιχτός. Η μήπως και όχι;

Πιο συγκεκριμένα για να χωρέσει στον Παναθηναϊκό ο Ντόρσεϊ κάποιος πρωτοκλασάτος θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το τριφύλλι. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο Λούκας Βιλντόζα (ακούγεται για Ερυθρό Αστέρα), ο οποίος δεν έχει αποδόσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής, αλλά και ο Γκάι ο οποίος ξεκάθαρα πλέον έχει μείνει εκτός rotation.

Οι απαιτήσεις και το «βαρύ» συμβόλαιο

Προφανώς όταν μιλάμε για ένα παίκτη της αξίας του Ντόρσει, αυτόματα οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Όπως είναι λογικό ο ίδιος δεν μπορεί να περιοριστεί σε δεύτερο και τρίτο ρόλο κάτι που σημαίνει πως εφόσον έρθει στον Παναθηναϊκό τότε θα πρέπει να παίζει και να έχει τα αγωνιστικά λεπτά που θα απαιτεί.

Επιπλέον το συμβόλαιο του ξεπερνάει τα 1.8 εκατομμύρια δολάρια κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει το χέρι να μπει βαθιά στην.. τσέπη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τέλος υπάρχει προθεσμία έως και τη Δευτέρα 1/1/2024 να γίνει μετακίνηση από ομάδα της Euroleague σε άλλη ομάδα της Euroleague, κάτι που σημαίνει πως τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ