Στην οκτάδα οι δύο «αιώνιοι» – Η βαθμολογία του πρώτου γύρου της Euroleague (pic)

Στην οκτάδα οι δύο «αιώνιοι» – Η βαθμολογία του πρώτου γύρου της Euroleague (pic)

O Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, με μεγαλειώδη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος κέρδισε εύκολα με 94-67 και ανέβασε το ρεκόρ του σε 9-8. Στην οκτάδα οι δύο «αιώνιοι».

Ο Ολυμπιακός κατάφερε με επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει μία ευρεία νίκη με στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα με 94-67 και να ανέβει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία της πιο ανταγωνιστικής Euroleague των τελευταίων ετών.

Οι «Ερυθρόλευκοι» ανέβασαν το ρεκόρ τους σε 9-8 και βρέθηκαν με αυτή τη νίκη στην 8η θέση της κατάταξης, ενώ θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία νίκη μπροστά παραμένοντας στην 4η θέση θέση με ρεκόρ 10-7.

Διαβάστε επίσης: Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός 65-94: Ρεβεγιόν στο Βερολίνο

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις ήττες που είχαν Παρτιζάν, Βαλένθια και Μπασκόνια για την 17η αγωνιστική της Euroleague από Βίρτους Μπολόνια, Μπάγερν Μονάχου και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα και τις ξεπέρασε στην ισοβαθμία για να ανέβει στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης.

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς, η Μονακό διέλυσε στο Πριγκιπάτο την Μπαρτσελόνα με σκορ 91-71 και έπιασε στο 10-7 τον Παναθηναϊκό.

Δείτε την βαθμολογία της Euroleague: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ