«Ψάχνει» σέντερ Ευρωλίγκας στο παρά… ένα ο Παναθηναϊκός

«Ψάχνει» σέντερ Ευρωλίγκας στο παρά… ένα ο Παναθηναϊκός

Πρωτοχρονιάτικο «μπαμ» θέλει να κάνει ο Γιαννακόπουλος φέρνοντας δυνατό σέντερ δίπλα στον Λεσόρ – Παίζουν με τον χρόνο οι «πράσινοι»

Αν κάτι λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό του Αταμάν; Είναι δίχως αμφιβολία ο σέντερ που θα μπορέσει να πλαισιώσει επάξια τον Λεσόρ που κάνει τρομερή χρονιά με τα πράσινα.

Ένας σέντερ που θα του δώσει τις ανάσες που δεδομένα χρειάζεται σε μια χρονιά που οι πράσινοι γίνονται ολοένα και καλύτεροι ανεβάζοντας τις μετοχές τους και πιστεύοντας όλο και περισσότερο πως φέτος μπορούν να φέρουν την ανατροπή στην Ελλάδα και να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρωλίγκα. Πως θα το κάνουν αυτό όμως έχοντας μόνο τον Λεσόρ σε υψηλό επίπεδο;

Διαβάστε επίσης: «Ο Ναβάρο έφυγε, θα είναι μέλος του Ολυμπιακού»

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να διορθώσει στο παρά… ένα ο Παναθηναϊκός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνει την ύστατη στιγμή σέντερ από ομάδα Ευρωλίγκας! Και αυτό σημαίνει πως έχει κάποιες ώρες ουσιαστικά στη διάθεσή του. Ότι κάνει, σήμερα-αύριο καθώς μετά δεν υπάρχει το δικαίωμα συμμετοχής αν έχει ήδη παίξει σε μια ομάδα Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός που ψάχνει ένα βαρύ σέντερ στις προδιαγραφές του βασικού αντιπάλου του, του Ολυμπιακού. Έναν που θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τους… δεινόσαυρους των Πειραιωτών, Φαλ και Μιλουτίνοφ ή που εν πάσει περιπτώση θα μπορέσει μαζί με τον Λεσόρ να τους «χτυπήσει» και να ισορροπήσει το μεγάλο ατού που έχει απέναντι στους πράσινους ο νταμπλούχος Ελλάδας.

Βλέπετε τόσο ο Μπλατσερόφσκι όσο και ο Αντετοκούνμπο δεν έχουν δώσει λύσεις σε καμία περίπτωση αφήνοντας μόνο του τον Λεσόρ στα δύσκολα. Και αν ο Αντετοκούνμπο δεν αλλάζει καθώς είναι Έλληνας; Ο Πολωνός δεν είναι δύσκολο να μας αφήσει και μαζί με τον Γκάι να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Για να συμβεί όμως αυτό για τον Μπλατσερόφσκι χρειάζεται να έρθει άλλος στη θέση του για παρτενέρ του Λεσόρ. Σε λίγες ώρες λογικά θα ξέρουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ