Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκο AKTOR ο Γκάι

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκο AKTOR ο Γκάι

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Κάιλ Γκάι

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Κάιλ Γκάι, μετά από μόλις πέντε μήνες παρουσίας του στην ομάδα.

Ο 26χρονος Αμερικανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι μετά από μία εξαιρετική σεζόν με την Μπανταλόνα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πράσινους. Ωστόσο, η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε άδοξα και πλέον ο Γκάι είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα σημαντικότερα αθλητικά… ραντεβού το 2024

Εξάλλου ο χρόνος συμμετοχής του είχε περιοριστεί αφού η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει πολλές επιλογές στα γκαρντ, όπως οι Σλούκας, Ναν, Γκραντ και Βιλντόζα.

Σε οκτώ παιχνίδια που αγωνίστηκε τη φανέλα των Πρασίνων στην EuroLeague, ο Γκάι σκόραρε συνολικά 32 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, παίζοντας 10’38» κατά μέσο όρο. Αντίστοιχα, σε 6 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος είχε 6.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά 21’59» συμμετοχής.

Νωρίτερα, ο 26χρονος περιφερειακός αποχαιρέτησε με μία ανάρτησή του τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και τους φιλάθλου του, ευχαριστώντας τους για αυτή την εμπειρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ