Δεν προπονήθηκε ο Γουόκαπ – Αμφίβολος ενόψει «διαβολοβδομάδας»

Δεν προπονήθηκε ο Γουόκαπ – Αμφίβολος ενόψει «διαβολοβδομάδας»

Αμφίβολος ενόψει «διαβολοβδομάδας» του Ολυμπιακού θα είναι ο Τόμας Γουόκαπ μετά τον τρυματισμό του στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ανήμερα της πρώτης αναμέτρησης της «διαβολοβδομάδας» με την Αρμάνι Μιλάνο (2/01, 21:15) θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Τόμας Γουόκαπ στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν αυτή την εβδομάδα, αρχικά την ιταλική ομάδα και δύο 24ωρα μετά τη Μονακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μη γνωρίζει ακόμη εάν θα έχει στη διάθεσή του, τουλάχιστον, για το πρώτο ματς με το συγκρότημα του Ετορε Μεσόνα, τον Αμερικανό πλέι μέικερ.

Διαβάστε επίσης: Το «κλειδί» για νίκη στην Λαμία

Ο Γουόκαπ τραυματίστηκε στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Basket League με τον Άρη και δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Πρωτοχρονιάς.

Οι ενοχλήσεις που έχει στον αστράγαλο δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί σήμερα, ούτως ώστε ν΄ αυξηθούν οι πιθανότητες συμμετοχές του εναντίον της Αρμάνι Μιλάνο.

Στο διάστημα αυτό το «κομπιούτερ» του Ολυμπιακού θα συνεχίσει το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στα ματς που ακολουθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ