Άρης: Επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Φετφατζίδης

Άρης: Επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Φετφατζίδης

Οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Άρη και τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους με τους κιτρινόμαυρους.

O Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη κίνηση του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετά τον Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» για συνεργασία διάρκειας 1.5 έτους και θα επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης: Απίθανη αποκάλυψη από πρώην παίκτη του Αταμάν: «Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά κάναμε προπόνηση έξι το πρωί»

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι του κυπριακού πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Λεμεσού και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες, για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη, για να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ