Γουίλιαμς-Γκος στο «10»: «Για αυτό κερδίσαμε την Αρμάνι – Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρo»

Γουίλιαμς-Γκος στο «10»: «Για αυτό κερδίσαμε την Αρμάνι – Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρo»

Ο Νάιtζελ Γουίλιαμς-Γκος μίλησε αποκλειστικά στο 10.gr μετά την χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και τόνισε την σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ καλύτερος στο δεύτερο γύρο της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2024, επικρατώντας της Αρμάνι Μιλάνο με 79-74 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην πρώτη εξάδας της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-8 και στρέφουν το βλέμμα τους στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Μονακό (4/1, 21:15).

Ένας εκ των διακριθέντων στην χθεσινή αναμέτρηση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ο οποίος σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής είχε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και μία ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Πρώτη «αποστολή» επί ισπανικού εδάφους κόντρα στην Μπασκόνια

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε αποκλειστικά στο 10.gr και ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη επί της Αρμάνι, τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του για την συνέχεια, ενώ στάθηκε και στην ποιότητα των Ιταλών.

Συγχαρητήρια για την νίκη. Κατά την άποψή σου ποιο ήταν ο σημείο-κλειδί για την επικράτηση του Ολυμπιακού;

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα. Τρέξαμε αρκετά τον αντίπαλο στο επιθετικό μας μισό, ήμασταν αρκετά συμπαγής σε επίθεση και άμυνα, ενώ και οι συνεργασίες μας ήταν οι κατάλληλες για να ανοίξουμε την άμυνα των αντιπάλων. Θεωρώ ότι όλα αυτά αυτά οδήγησαν στην αποψινή νίκη επί της Αρμάνι»

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να επιτρέπει στους αντιπάλους του να πλησιάσουν στο σκορ. Είναι κάτι που σας ανησυχεί;

«Ναι, προφανώς αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη χημείας που έχουμε κυρίως λόγω των τραυματισμών. Για αρκετό διάστημα δεν δουλεύαμε όλοι μαζί. Τώρα το ρόστερ μας είναι ολοκληρωμένο, έχω εμπιστοσύνη στους  συμπαίκτες μου και σίγουρα θεωρώ ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από το πρώτο κομμάτι της σεζόν»

Η Αρμάνι έπαιξε σήμερα χωρίς τρεις σημαντικούς παίκτες (Μίροτιτς, Λο, Σιντλς). Πιστεύεις ότι αυτό έπαιξε ρόλο στη σημερινή αναμέτρηση;

«Σίγουρα, και οι τρεις τους είναι εξαιρετικοί παίκτες, ίσως είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Αλλά, αυτό είναι το μπάσκετ, Στο πρώτο γύρο αυτή μας νίκησαν στην έδρα τους. Εγώ ήμουνα εκτός λόγο τραυματισμού, ο Κάνααν αποβλήθηκε από το πρώτο ημίχρονο και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει στην συνέχεια. Αυτό όμως είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ότι αρκετές φορές πρέπει να παίξουμε με τραυματίες ή με άλλες συνθήκες, Ελπίζω όλοι τους να επιστρέψουν σύντομα»

Δείτε τα highlights της χθεσινής αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ