Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό

Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, παίκτης που αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στον Ολυμπιακό ακούστηκε τα τελευταία 24ωρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι δεν έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο πλέον να τον έχει ξεπεράσει καθώς παίρνει πολλές περισσότερες ευκαιρίες από τον Εργκίν Αταμάν.

Έτσι, οι «πράσινοι» φέρονται να στρέφονται στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ και έχουν ανοιχτές τις… κεραίες τους σε περίπτωση που προκύψει κάποια ευκαιρία στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: Στην Τότεναμ ο Βέρνερ – Σήμερα (7/1) στο Λονδίνο

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός ακούστηκε πως ενδιαφέρεται για τον Κεμ Μπιρτς και αυτές οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα, στα τέλη της εβδομάδας που μόλις πέρασε.

Σημειώνεται, πάντως, πως από πλευράς των ανθρώπων του «τριφυλλιού» δεν επιβεβαιώνεται ούτε το ενδιαφέρον για τον Καναδό σέντερ, αλλά ούτε και το γεγονός πως έχει ξεκινήσει διαδικασία προκειμένου να αντικατασταθεί ο Πολωνός, παρά το γεγονός πως ο Εργκίν Αταμάν δεν τον χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ