Ιβάνοβιτς: «Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να παίξουμε με υπομονή»

Ιβάνοβιτς: «Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να παίξουμε με υπομονή»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε εν όψει της αναμέτρησης της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε τους Ερυθρόλευκους ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο στην έδρα της Μπασκόνια (12/1, 21:30) για την 21η αγωνιστική της Euroleague, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής των Βάσκων, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε τους Πειραιώτες ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ενώ τόνισε τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στην νίκη.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας: Η «απειλή» Άρης και η άμυνα ζώνης του Ολυμπιακού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Πρέπει σίγουρα να παίξουμε με περισσότερη υπομονή και να έχουμε καθαρό μυαλό. Να παίξουμε στην επαφή, με περισσότερο δυναμισμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο. Ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει σουτέρ, μπορούν να παίξουν από μέσα με τους ψηλούς τους παίρνουν επιθετικά ριμπάουντ», τόνισε ο 66χρονος προπονητής και συνέχισε λέγοντας:

«Γενικά είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, τώρα που ειδικά είναι πλήρεις. Οι δύο πόιντ γκαρντ τους παίζουν πολύ καλύτερα και αν θέλουμε να τους κερδίσουμε, δεν μπορούμε να έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Όταν βγαίνω εκεί έξω, πιστεύω πως η ομάδα μας θα τα καταφέρει και θα τους κερδίσει όλους. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι μπροστά. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ την φιλοσοφία μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ