Σφαιρόπουλος: «Να βρεθούν οι λύσεις για να έχουμε ένα κανονικό πρόγραμμα»

Σφαιρόπουλος: «Να βρεθούν οι λύσεις για να έχουμε ένα κανονικό πρόγραμμα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Μπόρατς (90-74) για την ABA League για τη μεταγραφή του Τζαβόντε Σμαρτ, ενώ εξήγησε ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση για την ξεκούραση των παικτών από τα συνεχόμενα ματς

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Μπόρατς με 90-74 στην κυριακάτικη αναμέτρηση για την ABA League και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε αρχικά για τη μεταγραφή του Τζαβόντε Σμαρτ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς για όσο καιρό θα λείψει, και ανέδειξε με ποιο τρόπο θα ενταχθεί στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του, τονίζοντας ότι:

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: «Μονόδρομος η παραίτηση του κ. Φρόιντφελντ»

«Θα έρθει στην αρχή της εβδομάδας, θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και μετά θα δούμε πότε θα είναι μαζί μας. Φυσικά, είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει. Είμαι ικανοποιημένος για το πόσο γρήγορα αντέδρασε η ομάδα. Φέραμε έναν ποιοτικό παίκτη. Θα μας δώσει λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Είναι νέος, είναι φρέσκος και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ».

Στην συνέχεια όμως ο Έλληνας προπονητής μίλησε για το βαρύ πρόγραμμα που έχουν οι ομάδες της Ευρωλίγκας και ανέφερε ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση προκειμένου οι αθλητές να έχουν τον κατάλληλα χρόνο για ξεκούραση: «Οι παίκτες υποχρεούνται να παίξουν και το πρόβλημα δεν είναι εκείνοι. Πρέπει να βρεθούν λύσεις για να έχουμε όλοι ένα κανονικό πρόγραμμα. Έχουμε την EuroLeague, εγχώρια πρωταθλήματα και εθνικές ομάδες. Όλοι πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να μιλήσουν και να βρουν χώρο για την ξεκούραση των παικτών γιατί είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν το πρόγραμμα είναι έτσι, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να παίξεις».

Τέλος, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μίλος Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος είναι καλά. Είχε μια μυϊκή κόπωση και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να τραυματιστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ