Σημαντική εξέλιξη στον Παναθηναϊκό – Αλλάζει το ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος

Σημαντική εξέλιξη στον Παναθηναϊκό – Αλλάζει το ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος

Κινήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να αυξηθεί η χωρητικότητα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει από νίκη σε νίκη στη Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει δημιουργήσει μία ομάδα που έχει ως στόχο πλέον το Final Four.

Το «τριφύλλι» χθες (19/1) επικράτησε με 84-71 της Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική της Euroleague και πλέον το ρεκόρ της ελληνικής ομάδας έχει ανέβει στο 14-8, με τον Παναθηναϊκό να είναι μόνος του στην 4η θέση και να κοιτάει και ψηλότερα πλέον.

Διαβάστε επίσης: Ο Αντρέ Όρτα, ο Παναθηναϊκός και ένας αποκλεισμός (pic, vids)

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας έχει… ζεσταθεί πολύ με την καταπληκτική πορεία της ομάδας του Αταμάν και σε κάθε ματς γεμίζει το ΟΑΚΑ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να ικανοποιήσει τους οπαδούς, κάνει διάφορες κινήσεις για να βελτιώσει το ΟΑΚΑ και ετοιμάζεται πλέον να μεγαλώσει τη χωρητικότητα του σταδίου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να εκμεταλλευτεί όλους τους ελεύθερους χώρους του ΟΑΚΑ, για να φιλοξενεί όλο και περισσότερους φιλάθλους.

Το ΟΑΚΑ αλλάζει μορφή! Η αρχή έγινε με τον φωτισμό, το VIP Lounge και κάθε κίνηση που βελτιώνει την εμπειρία του γηπέδου, ενώ το καλοκαίρι τα έργα θα πολλαπλασιαστούν με το γήπεδο να γίνεται… εργοτάξιο. Ο Παναθηναϊκός δεΝ σταματά να ψάχνει τρόπους για να κάνει το ΟΑΚΑ το μέρος όπου θα λαμβάνει χώρα η κορυφαία εμπειρία της Euroleague, όπως έχει τονιστεί και η αύξηση της χωρητικότητας αποτελεί πλέον έναν από τους στόχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ