Ο Χάκετ ανανέωσε με την Βίρτους μέχρι το 2026 (pic)

Ο Χάκετ ανανέωσε με την Βίρτους μέχρι το 2026 (pic)

Ο Ντάνιελ Χάκετ θα φοράει την φανέλα της Βίρτους Μπολόνια για ακόμα 2,5 χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Παίκτης της Βίρτους Μπολόνια μέχρι το 2026 θα παραμείνει ο Ντάνιελ Χάκετ, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Βίρτους, στην οποία θα κλείσει τετραετία αφού βρίσκεται στην Ιταλία από το 2022. Ο 36χρονος Ιταλός άσος μετράει φέτος 9.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 21 αναμετρήσεις και 24’35» ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα.

Διαβάστε επίσης: Μετά τον Μπλακ ακόμη δύο ονόματα στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Μιλουτίνοφ (pic)

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σχετική ανακοίνωση, ο Χάκετ σημείωσε:

«Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος που θα συνεχίσω να φοράω τα χρώματα της Βίρτους για άλλες δύο σεζόν και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου και όλους τους οπαδούς μας».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ