Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ράιτ

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ράιτ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μόουζες Ράιτ - Η διάρκεια του συμβολαίου του και όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Είναι πλέον επίσημο! Ο Μόουζες Ράιτ είναι παίκτης του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Το συμβόλαιο του Ράιτ θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Οι τραυματισμοί των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ ανάγκασαν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να πραγματοποιήσει μεταγραφή στη θέση «5» και ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο 25χρονος πρώην σέντερ της Μερκεζεφέντι, με την οποία πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη δεν έχει ανοίξει λογαριασμό κόντρα σε ισπανική ομάδα ο Ολυμπιακός: Από το περσινό 7/8 στο φετινό 0/7

Οι Πειραιώτες κατέβαλαν 70.000 ευρώ στην ομάδα από τη γειτονική μας χώρα για το buy out του Αμερικανού, ο οποίος θα είναι κάτοικος λιμανιού ως τον Ιούνιο του 2025. Τίθεται άμεσα στη διάθεση του Μπαρτζώκα ο Ράιτ για όλες τις διαθέσιμες διοργανώσεις!

Η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Το who is whο

Γεννήθηκε: 23/12/1998
Υπηκοότητα: ΗΠΑ
Ύψος: 2.06
Θέση: Πάουερ φόργουορντ/Σέντερ

Προηγούμενες ομάδες:
Georgia Tech (2017–2021)
Agua Caliente Clippers (2021–2022)
Los Angeles Clippers
Dallas Mavericks
Texas Legends
Zhejiang Golden Bulls (2022–2023)
Shanxi Loongs
Merkezefendi Denizli Basket (2023-24)

Οι φετινοί αριθμοί του…

Σε σύνολο 5 αγώνων στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 26.4 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.4 κοψίματα.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ατομικές
All-NBA G League First Team (2022)
ACC Player of the Year (2021)
First-team All-ACC (2021)
ΑCC All-Defensive Team (2021)»

Η αθλητικότητα του Μόουζες Ράιτ και η έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ

Πρόκειται για ένα αθλητικό σέντερ με καλό άλμα, είναι γρήγορος, ενώ ξέρει να τελειώνει καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Επίσης, έχει έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ και είναι απειλητικός από μέση και μακρινή απόσταση. Αμυντικά μπορεί να προσφέρει πράγματα σε άμυνα δεύτερης ζώνης.

Η ευκαιρία ως αντι- Οτούρου και οι εξωπραγματικοί αριθμοί

Η μετακίνηση του Ντάνιελ Οτούρου στην Αναντολού Εφές ανάγκασε την Μερκεζεφέντι να βρει τον αντικαταστάτη του με τους Τούρκους να καταλήγουν στην περίπτωση του Μόουζες Ράιτ. Μια επιλογή που τους δικαίωσε αμέσως μιας και ο 25χρονος άσος μόλις στις πέντε πρώτες εμφανίσεις του έσπασε τα… κοντέρ.

Πιο συγκριμένα 27,4 πόντους (58,6% εντός πεδιάς, 27% στα τρίποντα), 9,4 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ, 1,7 κλεψίματα και 1,5 τάπες σε 35,3 λεπτά κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ