Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό – Η απόφαση του Μπαρτζώκα για Ράιτ

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό – Η απόφαση του Μπαρτζώκα για Ράιτ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα - Τι συμβαίνει με τον Φίλιπ Πετρούσεφ και ποια είναι η απόφαση του Μπαρτζώκα για τον Μόουζες Ράιτ.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ συνεχίζει να έχει σοβαρό πρόβλημα και να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και η παρουσία του στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου (30/1, 21:15) για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Η συμμετοχή του Σέρβου ψηλού θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη στο ματς με τη γερμανική ομάδα, ενώ αυτό φέρνει στο προσκήνιο το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Μόουζες Ράιτ, που αναμένεται να αγωνιστεί και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο «5», θα πάρει χρόνο συμμετοχής όπως όλα δείχνουν στην αυριανή αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, μιας και ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεμείνει από ψηλούς, αφού ο μοναδικός διαθέσιμος θα είναι ο Γιώργος Τανούλης.

Πιθανότατα χωρίς τρεις σέντερ ο Ολυμπιακός, δεδομένης και της απουσίας των Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ. Όσον αφορά τον Ράιτ μοιάζει δεδομένο ότι θα παίξει και μάλιστα αρκετά, παρότι έφτασε πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα.

Αν και ο Μπαρτζώκας δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί άμεσα νέους παίκτες στο ροτέισον, αλλά τους δίνει χρόνο προσαρμογής, στην περίπτωση του Αμερικανού θα κάνει εξαίρεση, διότι δεν έχει λύσεις. Αν και έχει κάνει μόνο μία προπόνηση με την ομάδα, έχει αγωνιστικό ρυθμό και θα είναι στην 12αδα για το ματς με την Άλμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ