Λαρεντζάκης: «Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο, κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε ματς»

Λαρεντζάκης: «Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο, κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε ματς»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται κάποιο σερί νικών αφού θέλει νίκες σε όλα τα παιχνίδια

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι (31/1) με προορισμό το Μόναχο προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μπάγερν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (1/2,21:30).

Για την αναμέτρηση στην Γερμανία, μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τον Έλληνα γκαρντ να αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι σε καλή κατάσταση και πάνε στο Μόναχο με στόχο την νίκη.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερα χρόνια Μπρούνο Φερνάντες: Μία «όαση» στο… χάος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Αναλυτικά ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Είναι δύσκολος ο αγώνας με την Μπάγερν. Θέλουμε πάρα πολύ να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο και πάμε εκεί να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Για το γεγονός ότι τραυματίστηκαν τρεις σέντερ του Ολυμπιακού την ίδια περίοδο: «Σε αυτό ήμασταν λίγο άτυχοι. Σε μια τέτοια χρονιά με τόσα πολλά παιχνίδια, τραυματισμοί συμβαίνουν. Όμως, το να μην έχεις σέντερ είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Θεωρώ πως ο Ράιτ που ήρθε τώρα θα μας βοηθήσει και ανυπομονούμε να γυρίσουν και οι Φαλ και Νίκολα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για το αν είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να χτίσει ένα σερί νικών: «Ποτέ δεν ψάχναμε το σερί. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά και κάθε ματς που έρχεται θέλουμε να το κερδίζουμε. Δεν έχουμε κανένα πλάνο για σερί, θέλουμε απλά να κερδίσουμε το επόμενο ματς με ό,τι και να γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ