Ολυμπιακός: Στο Μόναχο με στόχο το 2/2

Ολυμπιακός: Στο Μόναχο με στόχο το 2/2

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Γερμανία κόντρα στην Μπάγερν με στόχο την δεύτερη νίκη του στην διαβολοβδομάδα.

Μετά την εμφατική του επικράτηση με 101-87 επί της Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος απόψε το βράδυ με την Μπάγερν Μονάχου στο Μόναχο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μια αναμέτρηση σε ένα αρκετά κομβικό χρονικό σημείο της σεζόν μιας και πλέον απομένουν μονάχα άλλες εννέα «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 13-11 και αν φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα απόψε από την Γερμανία τότε θα έχουν κάνει ένα τεράστιο… άλμα προς την εξάδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Αρκάς 3-2: Θρυλική νίκη και πρώτο βήμα πρόκρισης (vid)

Στα αγωνιστικά τώρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ αντίθετα ο Φίλιπ Πετρούσεφ έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί.

Από την άλλη η Μπάγερ Μονάχου έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς το οποίο κρίθηκε στην παράταση κατάφερε να επικρατήσει με 112-109 της Μπασκόνια βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ της στο 10-14.

Ντέβιν Μπούκερ, Άιζακ Μπόνγκα και Σερζ Ιμπάκα είναι αμφότεροι αμφίβολοι. Ο έμπειρος ψηλός, ο οποίος ήταν και κορυφαίος των Βαυαρών κόντρα στους Βάσκους ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις από την και έτσι η συμμετοχή του απέναντι στους Πειραιώτες, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Τέλος την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ