Γκριγκόνις: «Πλέον διαβάζουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα»

Γκριγκόνις: «Πλέον διαβάζουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού, για τη Ζάλγκιρις Κάουνας, αλλά και για τους νεαρούς Λιθουανούς παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Ζάλγκιρις Κάουνας για την 25η αγωνιστική της Euroleague, με τον Μάριους Γκριγκόνις να μιλά στο «BasketNews» για το παιχνίδι.

Ο Λιθουανός γκαρντ αναφέρθηκε στην πορεία των Πράσινων, στην παλιά του ομάδα, αλλά και στους νεαρούς παίκτες του συνόλου του Αντρέα Τρινκέρι.

Οι δηλώσεις του Μάριους Γκριγκόνις:

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Στην αρχή ήμασταν νέα ομάδα, έπρεπε να μάθουμε να παίζουμε. Τώρα που όλοι γνωριζόμαστε είναι πολύ πιο εύκολο. Αυτό άλλαξε, διαβάζουμε πλέον ο ένας τον άλλον καλύτερα».

Για τη Ζάλγκιρις: «Δεν είδα τα δύο τελευταία ματς, παίζαμε εκείνη την ώρα. Είναι δύσκολο να πεις, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι παίζει καλύτερα. Σήμερα θα δούμε πώς είναι πραγματικά αναλύοντας στο βίντεο το παιχνίδι τους».

Για την καλή κατάσταση του Μπιρούτις και του Γκιεντράιτις: «Δεν είναι περίεργο. Δεν αμφισβήτησα ποτέ τι μπορούν να κάνουν, ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Πάντα πρέπει να πιστεύεις στους παίκτες και την ομάδα».

Για την καλή άμυνα του Γκιεντράιτις πάνω στον Πάντερ και στον Λάρκιν στα πρόσφατα παιχνίδια: «Δεν νομίζω ότι θα μαρκάρει εμένα, νιώθω ότι θα… τρέχει με τον Κέντρικ Ναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ