«Βόμβα» από την Ισπανία: Το Ντουμπάι προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ στον Ταβάρες

«Βόμβα» από την Ισπανία: Το Ντουμπάι προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ στον Ταβάρες

Ομάδα από το Ντουμπάι, η οποία ενδέχεται να συμμετάσχει στο μέλλον στην Ευρωλίγκα είναι έτοιμη να κάνει μυθική πρόταση στον Έντι Ταβάρες προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της

Ο Έντι Ταβάρες είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τεράστια επίδραση στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης. Στο διάστημα της απουσίας του λόγω του πρόσφατου τραυματισμού στον αστράγαλο, η Βασίλισσα μέτρησε τρεις ήττες σε έξι αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Ηθοποιός και 20 χρόνια μικρότερος: Ο άγνωστος σύντροφος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που γνώρισε στο «Παρά Πέντε»

Ο κατα πολλούς κορυφαίος σέντερ αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το μέλλον του στην Μαδρίτη είναι αβέβαιο, με ομάδες από το ΝΒΑ να τον έχουν ήδη προσεγγίσει, ενώ τα ισπανικά μέσα τις προηγούμενες μέρες είχαν εμπλέξει και τον Παναθηναϊκό στο κόλπο της απόκτησης του θηριώδους άσου.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα του ισπανικού Relevo αναφέρει ότι η ομάδα του Ντουμπάι που θα μπει στη EuroLeague σκοπεύει να δώσει ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον Ταβάρες προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η πρόταση θα αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ μεικτά, ενώ την ίδια ώρα το ποσό που λαμβάνει στη Ρεάλ είναι 3.6 εκατομμύρια ευρώ μεικτά (σ.σ. 1.7 εκατομμύρια καθαρά). Δηλαδή σχεδόν τα διπλάσια λεφτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ταβάρες θα αποτελέσει από τα πιο «καυτά» ονόματα στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού, όταν θα είναι κι επίσημα free agent.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ