Γκριγκόνις: «Δεν παίξαμε τίποτα στην επίθεση – Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου»

Γκριγκόνις: «Δεν παίξαμε τίποτα στην επίθεση – Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου»

Ο Μάριους Γκριγκόνις παραδέχθηκε πως στην επίθεση ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε με τη Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός έχασε με κάτω τα χέρια από την Ζάλγκιρις (80-68) και έπεσε στο 15-10.

Ο Μάριους Γκριγκόνις μετά την ήττα στο Κάουνας αποκάλυψε τι ειπώθηκε στα «πράσινα» αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Ρούμπεν Βέζο: Ένα «θηρίο» για την άμυνα του Ολυμπιακού

Aναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Πρώτα από όλα δεν παίξαμε τίποτα στην επίθεση και φυσικά δεν παίξαμε δυνατά, ούτε παίξαμε τα play που ξέρουμε. Ήταν δύσκολο, χάσαμε τα ριμπάουντ και γενικά όταν κάνεις λάθη μέσα σε αυτό το γήπεδο είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά κάθε φορά που χάνουμε είναι το ίδιο, αυτή είναι η κακή πλευρά του μπάσκετ μας».

Γιατί δεν έπαιξαν καλά στην επίθεση: «Δεν ξέρω, δεν θέλω να απαντήσω ψέματα σε αυτή την ερώτηση. Θα γυρίσουμε, θα δουλέψουμε και θα δούμε τα βίντεο. Όταν σκοράρεις 68 πόντους για ποια επίθεση να μιλάμε»

Για το πως νιώθει που επέστρεψε στο Κάουνας: «Είναι φανταστικό, έχω πολύ ωραία συναισθήματα εδώ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ένιωσα πολύ ωραία που επέστρεψα εδώ».

Για το ποιον υποστηρίζει η οικογένεια του: Θα πω εμένα. Η μητέρα μου σίγουρα, για τον αδερφό μου δεν ξέρω».

Το μήνυμα του κόουτς Αταμάν στα αποδυτήρια: «Μας είπε πως αν θέλουμε να είμαστε διεκδικήτρια ομάδα για τον τίτλο πρέπει να παίζουμε με την ίδια ένταση και στα εντός έδρας παιχνίδια, και στα εκτός. Έχει δίκιο, πρέπει να το κάνουμε αυτό, αλλά σήμερα δεν το κάναμε».

Για την αναμέτρηση με την Φενέρ: «Είναι ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Φυσικά δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν κερδίσουμε, αλλά δεν πρέπει να χάσουμε με τον ίδιο τρόπο»

Για το αν είναι στόχος η τετράδα: Όποια ομάδα και να ρωτήσεις θα σου πει ότι στόχος της είναι να κατακτήσει την Ευρωλίγκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ