Σερέλης: «Η Ζαλγκίρις έπαιξε στα όρια του φάουλ – Χάσαμε δίκαια»

Σερέλης: «Η Ζαλγκίρις έπαιξε στα όρια του φάουλ – Χάσαμε δίκαια»

Ο Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε πως η Ζαλγκίρις έπαιξε στα όρια του φάουλ

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Κάουνας και ηττήθηκε από την Ζάλγκιρις με 80-68 στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε πως η Ζαλγκίρις έπαιξε στα όρια του φάουλ, ενώ υποστήριξε πως κέρδισε δίκαια το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ρούμπεν Βέζο: Ένα «θηρίο» για την άμυνα του Ολυμπιακού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το τι δεν πήγε καλά: «Νομίζω πως είχαμε πει και πριν τον αγώνα ότι περιμέναμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα στην επίθεση μας, όχι απλώς να σκοράρουμε αλλά να έχουμε καλύτερες επιλογές. Ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα από εμάς σήμερα, έπαιξε πιο σκληρά, έπαιξε πολύ κοντά στα όρια του φάουλ και μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Δεν έχουμε δεχτεί υπερβολικά πολλούς, νομίζω επιθετικά δεν είχαμε τις σωστές αποφάσεις και το σωστό ρυθμό για να ελέγξουμε το παιχνίδι.

Για το αν έλειπε η σκληράδα στην άμυνα: «Ναι το ανέφερα και πριν, τελειώσουμε το ημίχρονο με 6 φάουλ. Αυτό δείχνει το γεγονός δεν βάζαμε τα κορμιά μας και τα χέρια μας όσο θα μπορούσαμε εμείς και όσο θα μπορούσαν και οι διαιτητές να αφήσουν να συμβεί αυτό. Ήταν ένα παιχνίδι που το χάσαμε δίκαια, η Ζαλγκίρις έπαιξε καλύτερα, πρέπει το επόμενο παιχνίδι με την Φενέρ να το κερδίσουμε, είμαστε σε σωστό δρόμο και σωστή θέση, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε και νίκες εκτός έδρας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα».

Για το τι πήγε λάθος και δεν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να ακουμπήσει την μπάλα στην ρακέτα: «Είχαμε ένα καλό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο που περάσαμε την μπάλα στον Λεσόρ και χρεώσαμε με φάουλ το αντίπαλο πεντάρι και βάλαμε και καλάθια. Στην ουσία ήμασταν πολύ προβλέψιμοι από τις φάσεις μας , δεν περάσαμε πολύ την μπάλα στο post. Συνεπώς αφού πήγαμε να παίξουμε μόνο με τα play μας η αντίπαλοι άμυνα ήταν έτοιμοι και δεν είχαμε κάποιες γρήγορες κινήσεις, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι άλλο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ