Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τη Euroleague

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τη Euroleague

Η Euroleague τιμώρησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με χρηματικό πρόστιμο για την ανακοίνωση που είχε βγάλει μετά την ήττα από την Παρτίζαν στη Σερβία.

Με πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακοίνωσή της ανακοίνωσή της κατά της διαιτησίας μετά την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Euroleague με την Παρτίζαν.

«Διαιτησίες – καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών, την προσπάθεια των προπονητών και φυσικά την ενέργεια και τα χρήματα των ιδιοκτητών», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση των «πρασίνων».

Επιπρόσθετα, η Euroleague ανακοίνωσε και τις υπόλοιπες αποφάσεις του αθλητικού δικαστή. Συγκεκριμένα, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.5000 ευρώ για έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές στον εκτός έδρας αγώνα των Ισραηλινών με την Μπασκόνια.

Ο Ερυθρός Αστέρας κλήθηκε να καταβάλει πρόστιμο 4.500 ευρώ για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ για έλλειψη σεβασμό προς τους διαιτητές στο ματς με τη Βίρτους Μπολόνια.

Τέλος, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό θα πληρώσει 2.500 ευρώ για επαναλαμβανόμενες δηλώσεις κατά των διαιτητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ