«Τρέλα» από τους Έλληνες φιλάθλους: Το 16% των εισιτηρίων του Final-4 αγοράστηκαν στην Ελλάδα

«Τρέλα» από τους Έλληνες φιλάθλους: Το 16% των εισιτηρίων του Final-4 αγοράστηκαν στην Ελλάδα

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Euroleague το 16% των εισιτηρίων για το Final Four του Βερολίνου βρίσκονται στα χέρια Ελλήνων φιλάθλων

Παρ’ όλο που η σεζόν της Euroleague είναι ακόμη σε πλήρη εξέλιξη και απομένουν ακόμα 8 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων φαίνεται πως έχουν ήδη κάνει τα… κουμάντα τους ενόψει Final Four του Βερολίνου τον προσεχή Μάιο.

Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει η Ευρωλίγκα με επίσημη ενημέρωσή της. Ο επίσημος λογαριασμός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης έκανε γνωστές τις εθνικότητες που έχουν αγοράσει τα περισσότερα εισιτήρια έτσι ώστε να βρεθούν στη «Mercedes Benz Arena» το τριήμερο 24-26 Μαΐου. Οι Έλληνες φίλαθλοι ήταν υπεύθυνοι για την αγορά του 16% των εισιτηρίων, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση πίσω μόνο από την Ισπανία!

Διαβάστε επίσης: Χαμός: H Μπαρτσελόνα ζητάει αφαίρεση των τίτλων της Ρεάλ τη σεζόν 2014/15 – Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό

Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια για το Final Four έχουν εξαντληθεί από τον περασμένο Δεκέμβρη μέσα σε μόλις 4 ώρες από τη στιγμή που έγιναν διαθέσιμα, ωστόσο όποια ομάδα προκριθεί θα πάρει ακόμη κάποια «μαγικά χαρτάκια» ώστε να διαθέσει στους οπαδούς της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ