«Συναγερμός» στην Μακάμπι με τον τραυματισμό του Σόρκιν

«Συναγερμός» στην Μακάμπι με τον τραυματισμό του Σόρκιν

Ο Ρόμαν Σόρκιν τραυματίστηκε στον αγώνα του Ισραήλ με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Eurobasket και η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον επόμενο μήνα.

Πρόβλημα για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ο Ρόμαν Σόρκιν τραυματίστηκε σε αγώνα με την εθνική ομάδα του Ισραήλ για τα προκριματικά του Eurobasket, και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα βρεθεί στο διάβα του Ολυμπιακού (vids)

Ο Ισραηλινός φόργουορντ τραυματίστηκε σε επιθετική προσπάθεια που επιχείρησε κατά την διάρκεια του αγώνα της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Πορτογαλία, όπου το Ισραήλ επικράτησε με με 72-70.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στην οποία πρόλαβε να αγωνιστεί για 11 λεπτά (7 πόντοι και 3 ριμπάουντ), το ιατρικό επιτελείο διέγνωσε ότι ο 27χρονος αποκόμισε πρόβλημα στον πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του, κι έτσι ο Όντεν Κάτας σχεδιάζει τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς αυτόν. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 3-4 εβδομάδων.

Ο Σόρκιν είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής Μακάμπι, αφού αριθμεί 7.5 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 7.4 αξιολόγηση ανά 17’25» σε 26 αναμετρήσεις στην φετινή EuroLeague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ