Βάζουν «φωτιά» για Ποκουσέφσκι: Έτοιμος για επιστροφή…

Βάζουν «φωτιά» για Ποκουσέφσκι: Έτοιμος για επιστροφή…

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται έτοιμος να επιστρέψει στη Euroleague - Ποιες ομάδες κυνηγούν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού...

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει μείνει ελεύθερος εδώ και μερικές μέρες από τους Θάντερ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού είναι έντονο, ειδικά από την Ευρώπη και τη Euroleague, την ίδια ώρα όμως ο ίδιος περιμένει κάτι από το ΝΒΑ.

Εφόσον, δεν βρει αυτό που ψάχνει ή δεν ικανοποιηθεί από κάποια πρόταση από τον μαγικό κόσμο τότε δεδομένα θα επιστρέψει στη Euroleague και σύμφωνα με όσα λένε ρεπορτάζ και από τις ΗΠΑ και από την Ιταλία, είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Ματέο Αντρεάνι, ο Σέρβος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ περίπου πριν μια βδομάδα, περιμένει πρόταση από άλλη ομάδα της λίγκας, έτσι ώστε να συνεχίσει στις ΗΠΑ. Αν δεν τα καταφέρει, τότε Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας, αναμένεται να κινηθούν για να τον φέρουν πίσω στην Ευρώπη.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή EuroLeague και εφόσον επιστρέψει στην πατρίδα του θα έχει τη δυνατότητα να παίξει μόνο στην Αδριατική Λίγκα, είτε σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί σε 150 ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο 7,5 πόντους και 4,7 ριμπάουντ σε 20,6 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ