Ολυμπιακός: Το απίστευτο σερί του Λαρεντζάκη που σταματά στο Κάουνας

Ολυμπιακός: Το απίστευτο σερί του Λαρεντζάκη που σταματά στο Κάουνας

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στη Ζάλγκιρις Κάουνας δίχως τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος θα δει ένα εντυπωσιακό σερί που είχε χτίσει να σταματά.

Μια πολύ δύσκολη αποστολή στο Κάουνας απέναντι στη Ζάλγκιρις θα έχει απόψε (20:00) ο Ολυμπιακός, που θα προσπαθήσει να φύγει με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι και να παραμείνει σε τροχιά εξάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να το κάνει αυτό έχοντας ορισμένες σημαντικές απουσίες στην περιφέρεια. Συγκεκριμένα, δεν θα αγωνιστούν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Συν φυσικά εκείνη του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει όμως την… κόμπρα των Ερυθρόλευκων. Για την ακρίβεια, ο «Λάρε» θα δει ένα εντυπωσιακό σερί που είχε χτίσει στη Euroleague τα τελευταία δύο χρόνια να τελειώνει.

Ο Έλληνας γκαρντ θα λείψει από αναμέτρηση των Πειραιωτών ύστερα από 70 σερί παρουσίες. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στην τέταρτη αναμέτρηση των πλέι οφ με τη Μονακό τη σεζόν 2021-22. Έκτοτε αγωνίστηκε πέρυσι σε 44 αγώνες, ενώ φέτος μετρά 26 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ