Γιατί ξέσπασε ο Κώστας Παπανικολάου…

Γιατί ξέσπασε ο Κώστας Παπανικολάου…

Ποιος είναι ο λόγος που ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου εξέφρασε τον προβληματισμό του σε δηλώσεις του...

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν σε ακόμη ένα παιχνίδι μέσα στο 2024 ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού και ήταν κομβικός στη νίκη-τετράδας που έκαναν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας φόργουορντ και αρχηγός του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και την απόδοση του και ξέσπασε για την κριτική που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες από μερίδα του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπανικολάου:

«Προερχόμαστε από μία μεγάλη σεζόν, από ένα δύσκολο καλοκαίρι και παίζουμε στα κόκκινα. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα. Σε μία σεζόν όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, όμως είμαστε σε έναν οργανισμό που βοηθά και δίνει χώρο και χρόνο στους παίκτες. Με ενόχλησαν κάποια πράγματα που γράφτηκαν και ακούστηκαν για μένα κυρίως στα social media… Σκεφτόμουν πρόσφατα όταν ήμουν 15, 16 και 17 ετών, ο πατέρας μου με πήγαινε από τα Γρεβενά στα κλιμάκια Βορείου Ελλάδας των Εθνικών ομάδων.

Φεύγαμε στις 3:30μ.μ. και επιστρέφαμε στις 11 το βράδυ κι εκείνος με περίμενε δίχως καν να έχει φάει. Χωρίς εκείνον δεν θα ήμουν εδώ και κανονικά δεν θα έπρεπε να με νοιάζει τίποτε από όλα αυτά τα πράγματα. Απλώς ήθελα να το αναφέρω. Λίγοι θα καταλάβουν αν το παιδί μου είναι άρρωστο και έχω κοιμηθεί δύο ώρες το προηγούμενο βράδυ», ανέφερε ενοχλημένος ο 34χρονος άσος.

Όσο για την πορεία της ομάδας του και το στόχο του πλασαρίσματος στην υψηλότερη δυνατή θέση, είπε: «Το σημαντικό είναι να φέρεις τον εαυτό σου να είναι σε αυτή τη θέση. Αν, π.χ., είχαμε ηττηθεί από τη Βίρτους, θα λέγαμε άλλα. Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν μας απασχολεί πού θα τερματίσουμε για τα playoffs, όμως φυσικά και μας ενδιαφέρει το πλασάρισμα. Στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε στη Βίρτους να παίξει με άνεση και να σκοράρει 46π.. Αυτή ήταν όλη η ουσία του αγώνα στην αρχή. Ακόμη και δέκα εκατοστά αν πιέσεις τον αντίπαλο, μπορεί να προκαλέσεις ένα σουτ με κακές προϋποθέσεις κι εμείς δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την έντασή μας».

Παρά τη νέα ανατροπή του Ολυμπιακού, προειδοποίησε πως «… τα καταφέραμε, αλλά το τσιπάκι δεν θα αλλάζει πάντα τόσο εύκολα. Δεν θα το πετυχαίνουμε κάθε φορά. Αξίζουν εύσημα σε όλους, γιατί καλύψαμε το κενό όσων δεν αγωνίστηκαν. Ο Γουόκαπ προσδίδει στην ομάδα ηρεμία. Ο Γουίλιαμς-Γκος προερχόταν από τραυματισμό και, για να το πω λαϊκά, υπήρξε στην αρχή μία… αναμπουμπούλα! Τα καταφέραμε, όμως, με ομαδική προσπάθεια και σκληρή δουλειά, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ