Αταμάν: «Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Σλούκας, σημαντικό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Σλούκας, σημαντικό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη επί της Βιλερμπάν και στάθηκε στην εμφάνιση του Σλούκα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ με 85-67 και πέτυχε μια ακόμα νίκη στη φετινή Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στάθηκε στη βελτίωση που επέδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο και στην εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η αμυντική λειτουργία φέρνει αλλαγές στο ντέρμπι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχα πει και πριν το παιχνίδι πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, είχαμε απέναντι μας έμπειρους παίκτες που ήθελαν τη νίκη. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο Σλούκας την κατάσταση, πήγαν καλά ο Γκραντ και ο Γκριγκόνις. Το γεγονός πως δεν παίξαμε καλά αλλά νικήσαμε 20 πόντους δείχνει την ποιότητα της ομάδας».

Ο κόσμος στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη αλλά ζήτησε επικράτηση και μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, έχετε στο μυαλό σας αυτό το ματς;

«Ναι σίγουρα, τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι, Είναι αρκετά σημαντικό, είναι ένα ντέρμπι. Επίσης είμαστε κοντά οι δύο ομάδες, έχουν παίξει αρκετά καλά στα τελευταία τρία-τέσσερα παιχνίδια. Έχουμε ακόμη έξι ματς, όλα τελικοί, είναι έξι ομάδες που θα παλέψουμε από τη δεύτερη έως την τέταρτη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ