Τι είπε ο Γκραντ για τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Γκραντ για τον Ολυμπιακό

Μετά την λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν (85-67) ο Τζέριαν Γκραντ, μίλησε για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την Euroleague.

Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο χρειαζόταν και νίκησε την αδύναμη Βιλερμπάν με 85-67, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Τζέριαν Γκραντ, μίλησε μεταξύ άλλων για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η αμυντική λειτουργία φέρνει αλλαγές στο ντέρμπι

«Παίζει καλά ο Ολυμπιακός. Θα νιώσουμε πολύ καλά να πάμε εκεί μέσα να πάρουμε μια νίκη και να τελειώσουμε το σερί τους. Θα είμαστε προετοιμασμένοι και ανυπομονούμε για αυτό».

Για το αν το ματς στο ΣΕΦ θα κρίνει το πλεονέκτημα: «Δεν το νομίζω. Είναι ένα παιχνίδι και είναι σημαντικό και έχουμε πέντε παιχνίδια μετά από αυτό. Οπότε όχι, είναι ένα ματς που το θέλουμε αλλά δεν κρίνονται όλα εκεί».

Για την ιδιαιτερότητα των ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Προφανώς είναι πολύ προσωπικό. Ξέρεις ότι είναι ο «αιώνιος» αντίπαλος. Οι οπαδοί τρελαίνονται για αυτά τα ματς και όλοι μιλάνε πολύ. Είναι η πιο τρελή ατμόσφαιρα στην οποία έχω παίξει. Ελπίζω οι φίλοι μου και η οικογένεια μου να βρεθούν σε ένα από αυτά τα παιχνίδια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ