Εξελίξεις με Γκριγκόνις και Ναν στον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις με Γκριγκόνις και Ναν στον Παναθηναϊκό

Ο Γκριγκόνις, ο Ναν και το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε χθες (8/3) της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ με σκορ 85-67 και το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη (14/3, 19:45) για την 29η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague θα είναι ιδιαίτερα κομβικό για το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της διοργάνωσης.

Στα αγωνιστική το «τριφύλλι» μπορεί να βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται κινήσεις για το μέλλον της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η «δίκη» της 3ης περιόδου: Το αδιανόητο 120-57 του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει τα ανοιχτά θέματα με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ. Δηλαδή με αυτούς που δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο και ο Εργκίν Αταμάν θα επιθυμούσε την παραμονή τους.

Ο Μάριους Γκριγκόνις έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τούρκου τεχνικού, κάνει μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό και έτσι ο Αταμάν έχει εισηγηθεί την παραμονή του. Κάτι που σημαίνει πως το επόμενο διάστημα θα γίνουν συζητήσεις με την πλευρά του για για να ανανεώσει το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Σχετική προεργασία για την παραμονή τους έχει γίνει και για τους Τζέριαν Γκραντ (πάει για παραμονή έως το 2026 λογικά) και Κέντρικ Ναν. Κανείς δεν αποκλείει την παραμονή του δεύτερου, καθώς παρότι ο αρχικός του στόχος ήταν να γυρίσει στο NBA και ενδέχεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Ωστόσο, είναι μια ξεκάθαρα πιο δύσκολη περίπτωση και θα ξεκαθαρίσει εν ευθέτω χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ