Μητσοτάκης: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να πάνε στο Final Four»

Μητσοτάκης: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να πάνε στο Final Four»

Την άποψη πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να προκριθούν στο Final Four της Euroleague εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μέτρα κατά της οπαδικής βίας, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής, παράγουν θετικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση πως τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να πάνε καλύτερα, αρκεί φυσικά να βοηθήσουν όλοι.

Παράλληλα, ο πρωθυπουγός αναφέρθηκε και στο μπάσκετ τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στο μπάσκετ έχουμε φύγει πολύ πιο μπροστά και βλέπουμε εικόνες και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στη Euroleague με πολλά νέα παιδιά στο γήπεδο, με οικογένειες. Έτσι θέλουμε τον επαγγελματικό αθλητισμό».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις ελληνικές ομάδες στη Euroleague επισημαίνοντας ότι και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορούν να βρεθούν στο Final Four του Βερολίνου, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα που θα κατακτήσειτ ο βαρύτιμο τρόπαιο σχολίασε: «την κούπα ο καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ