Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (19/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (19/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και η μάχη του Ολυμπιακού στην Πόλη ξεχωρίζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός (19:30): Το καλό μομέντουμ που είχε με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, έλαβε αιφνιδιαστικά τέλος την προηγούμενη εβδομάδα στην Γαλλία, από την αδιάφορη βαθμολογικά Βιλερμπάν. Η Εφές έχει ρεκόρ 12-17 και αν δεν νικήσει τον Ολυμπιακό, θα χάσει και άλλες πιθανότητες για να προλάβει την 10η θέση και να συμμετάσχει στα play ins. Η τουρκική ομάδα έχει παρουσιάσει βελτίωση και έχει πλήρες ρόστερ, καθώς έχουν επιστρέψει όλοι οι τραυματίες. Εντός έδρας είναι δυνατή, καθώς έχει πετύχει δέκα νίκες σε δεκατέσσερις αγώνες, ενώ έχει επικρατήσει στα πέντε από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια. Για ένα ακόμα ματς θα προσπαθήσει να βγάλει μπροστά το πλούσιο επιθετικό ταλέντο των παικτών της, που πετυχαίνουν κατά μέσο όρο στην Κωνσταντινούπολη 87,4 πόντους. Στην άμυνα έχει… θεματάκια καθώς επιτρέπει 82,5, αριθμοί που δείχνουν πάντως πως ανεξαρτήτως νικητή, το να επιτευχθούν τουλάχιστον 157 πόντοι στο παιχνίδι, είναι εφικτό σενάριο.

 

Δείτε το σημερινό κουπόνι

 

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός (19:30):  Με την νίκη του στο ντέρμπι της Πέμπτης στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός έφτασε τις έξι συνεχόμενες και έκανε τεράστιο βήμα για την εξασφάλιση μίας θέσης στην πρώτη εξάδα, που οδηγεί απευθείας στα πλέι οφ. Με ρεκόρ 18-11, διατηρεί και πιθανότητες για πλεονέκτημα έδρας. Έχει όμως δύσκολο πρόγραμμα και εκτός έδρας ομάδες που… καίγονται, όπως η Εφές. Σε ένα γήπεδο που έχει να νικήσει από το 2018 και μετράει πέντε σερί ήττες. Αγωνιστικά, εκτός είναι οι Μήτρου-Λονγκ (σ.σ. ίωση) και ο τραυματίας Μιλουτίνοφ, ενώ παρά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και το γεγονός πως έκανε μισή προπόνηση χθες, παίζει κανονικά ο Γουόκαπ. Εκτός έδρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επτά νίκες και ισάριθμες ήττες, με μέσο όρο πόντων στην επίθεση τους 77,6. Την ίδια ώρα, στην άμυνα δέχονται 75,4, όμως η λογική λέει πως με το ταλέντο της η Εφές θα αυξήσει ελαφρώς αυτό τον αριθμό. Αν συμβεί αυτό για να νικήσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα χρειαστεί να σκοράρει περισσότερο, κάτι που αυτόματα θα σημάνει την κάλυψη του ορίου για το over.

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

Άλμπα Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00): Να το… χαρεί όσο περισσότερο μπορεί θέλει η Άλμπα Βερολίνου στις τελευταίες αγωνιστικές της φετινής Euroleague. Η γερμανική ομάδα είναι μόνη στην τελευταία θέση με ρεκόρ 5-24, άρα εδώ και καιρό είναι διαδικαστική η συμμετοχή της. Αυτή την στιγμή, μετράει έξι σερί ήττες στη διοργάνωση. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησε στο γήπεδό της τη Μονακό. Εκεί, προέβαλε την αντίστασή της, αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα με σκορ 90-82. Από ‘κει και πέρα, στο πρωτάθλημα η Άλμπα Βερολίνου έβγαλε αντίδραση. Φιλοξένησε την Τίμπινγκεν και βρίσκοντας έναν καταιγιστικό ρυθμό, επικράτησε με το εντυπωσιακό 112-69! Εκτός παραμένει ο Γκαμπριέλε Πρότσιντα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τζάστιν Μπιν, Ματέο Σπανιόλο και Ζίγκα Σάμαρ.

 

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

 

 

Άλμπα Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00): Η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να ανεβάζει πάλι… στροφές. Αρχικά, έπειτα από τρεις σερί ήττες στη Euroleague η «βασίλισσα» επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα θετικά αποτελέσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βίρτους και κυριαρχώντας στην Μπολόνια, πήρε τη νίκη με το επιβλητικό 89-74. Το ρεκόρ της είναι στο 23-6, που τη διατηρεί μόνη κορυφή και λογικά δεν τη χάνει την πρωτιά. Στη συνέχεια, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Ουνικάχα, για το πρωτάθλημα. Εκεί, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος και στο τέλος επικράτησε 87-81. Ωστόσο, στο Βερολίνο θα πάει με προβλήματα. Εκτός είναι οι Σέρχι Ροντρίγκεθ και Ρούντι Φερνάντεθ. Επίσης, δεν είναι στο 100% οι Μάριο Χεζόνια, Σέρχιο Γιουλ και Βενσάν Πουαριέ.

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ