ΜακΚίσικ: «Θα ήθελα τον Παναθηναϊκό στα play-offs»

ΜακΚίσικ: «Θα ήθελα τον Παναθηναϊκό στα play-offs»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σχολίασε τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού, ενώ ανέφερε πως δεν θα είχε πρόβλημα να αντιμετωπίσουν οι Ερυθρόλευκοι τον Παναθηναϊκό στα play-offs.

Ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα και δείχνει έτοιμος ενόψει και των play-offs της Euroleague, κυνηγώντας παράλληλα και το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στην ιστοσελίδα «BasketNews» για την πορεία των Ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι μπορούν να γίνουν τρομακτική ομάδα, ενώ όσον αφορά τον αντίπαλο στην οκτάδα ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες δεν έχουν επιλέξει ποτέ τον εύκολο δρόμο και πως θα ήθελε τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ότι ο μεγάλος αντίπαλος της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ:

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει βρει την φόρμα του την κατάλληλη στιγμή: «Αυτό συμβαίνει, 100%. Ήταν μια δύσκολη σεζόν στο ξεκίνημα, όμως πλέον εξελίσσεται καλύτερα. Νομίζω ότι το σενάριο εξελίσσεται όπως ακριβώς ήταν… γραμμένο. Οι δύο τελευταίες σεζόν φάνηκαν πολύ εύκολες, λες και όλα ήταν προγραμματισμένα όπως εξελίχθηκαν.

Φέτος όμως είχαμε τα… πάνω μας και τα κάτω μας. Παλέψαμε σκληρά και πλέον έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε. Ακόμα δεν έχουμε μαζί μας τον Μιλουτίνοφ, ενώ οι Γκος και Γιαννούλης δεν είναι ακόμα στο 100% τους. Νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε μια πολύ τρομακτική ομάδα».

Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ράιτ: «Βγήκαμε και διασκεδάσαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Ο Ράιτ ήταν συνεχώς χαμογελαστός, ήταν εκπληκτικό. Νομίζω ότι όταν τον… κοροϊδεύουμε πριν τον αγώνα, βγαίνει και παίζει εκπληκτικά. Του κάναμε πλάκα ότι δεν μπορεί να παίξει καλά στα πρώτα ημίχρονα. Ο ίδιος έμεινε στο παρκέ κι έπαιξε εκπληκτικά. Όταν δεν έχει φόβο για κανέναν παίκτη, είναι διαφορετικός».

Για τις ανανεώσεις των Φαλ και Πίτερς και τη δική του σειρά: «Είμαι εδώ πολλά χρόνια πλέον όποτε έρχονται καινούρια παιδιά τους λεω τι να περιμένουν από την ομάδα και τον προπονητή».

Για το αν θα ήθελε τον Παναθηναϊκό αντίπαλο στα play-offs: «Πρόπερσι αποκλείσαμε τη Μονακό, πέρυσι τη Φενέρ. Γιατί να διαλέξουμε φέτος τον εύκολο δρόμο; Ο Παναθηναϊκός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Είναι άλλο το συναίσθημα και σε αυτή τη σειρά κάθε πόντος μετράει. Φαντάζεσαι να πάμε σε σειρά πέντε αγώνων; Ολόκληρη η χώρα θα πρέπει να πάρει μια εβδομάδα άδεια μετά από αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ