Γκραντ: «Στο Final-4 βλέπω Ρεάλ, Φενέρ, Μονακό και Παναθηναϊκό»

Γκραντ: «Στο Final-4 βλέπω Ρεάλ, Φενέρ, Μονακό και Παναθηναϊκό»

Ο Τζέριαν Γκραντ σε συνέντευξή του σε σερβικό μέσο έκανε την πρόβλεψή του για το Fianl-4 της φετινής περιόδου, στο οποίο πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει το «παρών».

Ο Τζέριαν Γκραντ παραχώρησε συνέντευξη στην σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport»,με αφορμή τον αποψινό εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα (21:00) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα 3′ 57″ του Μπραζντέικις, ο Γουόκαπ, ο Γκος και η Βιλερμπάν

Ο Αμερικανός γκαρντ των «πράσινων», αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα και με την συζήτηση να πηγαίνει στο ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα προκριθούν στο Final Four τόνισε: «Θα έχει πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και κάθε ομάδα θέλει να νικήσει ανεξαρτήτου θέσης. Στο τέλος βλέπω την Ρεάλ, τον Παναθηναϊκό, την Φενέρμπαχτσε και την Μονακό στο Final Four».

Μιλώντας στην συνέχεια για την σεζόν που διανύει και την εμπιστοσύνη του Εργκίν Αταμάν, ο Γκραντ ανέφερε: «Είναι αλήθεια ότι με εμπιστεύεται και – στο τέλος της ημέρας – αυτό ήταν το μόνο που ήθελα. Να βρω μία ομάδα, έναν προπονητή και φιλάθλους που θα πιστεύουν σε εμένα.

Ήξερα τι μπορούσα να κάνω και απλώς χρειαζόμουν την κατάλληλη ευκαιρία για να το δείξω. Στην Αθήνα βρήκα αυτό που χρειαζόμουν. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ