Ομπράντοβιτς και Παρτιζάν κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο

Ομπράντοβιτς και Παρτιζάν κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, αποκάλυψε ότι έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για νέο συμβόλαιο συνεργασίας

Δεν το… κουνάει από το Βελιγράδι και την Παρτιζάν, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της καρδιάς του.

0 64χρονος προπονητής, ουσιαστικά, χθες βράδυ προανήγγειλε αυτή την εξέλιξη, στην αναμέτρηση της Παρτίζαν με την Μπασκόνια στην «Σταρκ Αρένα» με μια χειρονομία προς το κοινό.

Διαβάστε επίσης: Η Ελλάδα, το big-5 και οι 20 από τις 24 ομάδες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (pics)

Οι Σέρβοι φίλαθλοι απαίτησαν την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας κι εκείνος έκανε ένα νεύμα προς την κερκίδα σαν να υπογράψει τη νέα συμφωνία, σε μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν ήταν.

Mάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, η σερβική ιστοσελίδα, «Κurir», «φιλοξένησε» τις δηλώσεις του προέδρου της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ζοτς προκειμένου οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

«Η νίκη μας έκανε περήφανους, μας δίνει κίνητρο για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Για να το κάνουμε, θα πρέπει να έχουμε μία υπέροχη ομάδα. Γι’ αυτό είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Το συμβόλαιο είναι στο τελευταίο στάδιο και θα υπογραφεί μόλις οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες», ήταν τα λόγια του Μιχαΐλοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ