Γλίτωσε το έμφραγμα η Μονακό: 79-78 τη Βαλένθια

Γλίτωσε το έμφραγμα η Μονακό: 79-78 τη Βαλένθια

Συνεχίζει η Μονακό για το πλεονέκτημα έδρας - Έφτασε τις 20 νίκες και…

Με τα χίλια ζόρια η Μονακό κόντρα στη Βαλένθια (79-78). Η δουλειά όμως έγινε για την ομάδα του Ομπράνοβιτς που μόλις έφτασε τις 20 νίκες και φυσικά είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη 4άδα. Και για το πλεονέκτημα της έδρας φυσικά.

Την ίδια στιγμή η στο 14-17 έπεσε η Βαλένθια που ήταν κάτι περισσότερο από ανταγωνιστική, αλλά έχασε κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση της 10ης θέσης που οδηγεί στο Play-In tournament.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην Φενέρ: Στην πόρτα της εξόδου 6 παίκτες

Η Μονακό που τερμάτισε και πέρσι στην πρώτη τετράδα (4η) είχε στο φινάλε της διαδρομής 21 νίκες. Τώρα μπορεί εύκολα να ανέβει ως και τις 23 αν εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα της ως το φινάλε. Τώρα παίζει εκτός με τη Βιλερμπάν, ενώ μετά έχει διαδοχικά εντός την Ζαλγκίρις και τη Μπάγερν. Και στις 23 νίκες το δέλεαρ της 3ης θέσης μοιάζει δεδομένο.

Αντίστοιχα η Βαλένθια ως το τέλος έχει: Μακάμπι (εκτός), Βιλερμπάν (εντός) και Παρτιζάν (εκτός) σε μια αλληλουχία που δείχνει πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να είναι εκείνη που θα τερματίσει 10η παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για το playin.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ