Επιστροφή Βιλντόζα στην 12αδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την Μπαρτσελόνα

Επιστροφή Βιλντόζα στην 12αδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την Μπαρτσελόνα

Ο Λούκα Βιλντόσα επέστρεψε στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR, μετά από 36 μέρες, για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται σε λίγη ώρα την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ (21:15) για την 31η αγωνιστική της Euroleague, σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τους Καταλανούς, έχοντας μία σημαντική επιστροφή στην 12αδα τους, αφού ο Λούκα Βιλντόσα ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατά του και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, με τη συμμετοχή του πλέον να είναι στην ευχέρεια του Τούρκου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες

Ο Αργεντινός γκαρντ είχε υπέστη ρήξη μηνίσκου στις αρχές του Γενάρη, επέστρεψε στη δράση, όμως την περίοδο του Final-8 του Κυπέλλου άρχισε πάλι να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει το τουρνουά αλλά και όλα τα παιχνίδια του «τριφυλλιού» έκτοτε.

Μοναδική απουσία, επομένως, για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Σλούκας, Γκραντ, Βιλντόσα, Μαντζούκας, Ναν, Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι.

Μπαρτσελόνα (Γκριμάου): Ντα Σίλβα, Βέσελι, Μπριθουέλα, Ρούμπιο, Κάλινιτς, Σατοράνσκι, Ερνανγκόμεθ, Λαπροβίτολα, Αμπρίνες, Πάρκερ, Γιοκουμπάιτις, Πάρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ