Ραγδαίες εξελίξεις στην Φενέρ: Στην πόρτα της εξόδου 6 παίκτες

Ραγδαίες εξελίξεις στην Φενέρ: Στην πόρτα της εξόδου 6 παίκτες

Ορατός ο κίνδυνος για την Φενέρμπαχτσε να χάσει έξι ξένους παίκτες σε περίπτωση αποχώρησης από το τουρκικό πρωτάθλημα.

Τα επεισόδια στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε και τα όσα ακολούθησαν, έχουν προκαλέσει σάλο στην Τουρκία και κατ’ επέκταση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Η πρόθεση της διοίκησης για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα θα έχει συνέπειες τόσο για τον σύλλογο, όσο και για το τουρκικό ποδόσφαιρο γενικότερα, με μερίδα των ξένων ποδοσφαιριστών του συλλόγου να ετοιμάζουν βαλίτσες, σύμφωνα με τα όσα λένε στην Τουρκία.

Όλοι αναμένουν την τελική απόφαση για τη στάση που θα κρατήσει ο τουρκικός σύλλογος ως αντίδραση για τα όσα έγιναν, η οποία θα ληφθεί στις 2 Απριλίου, όταν και θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης: Στην Τιφλίδα θα είναι ωραία με την πρόκριση παρέα!

Ο Αλί Κοτς μετά τη δήλωσή του περί αποχώρησης από το τουρκικό πρωτάθλημα, δέχθηκε άμεσα τηλεφωνήματα από τους μάνατζερ έξι ξένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι παίκτες τους θα αποχωρήσουν άμεσα. Πρόκειται για τους Λιβάκοβιτς, Τζικού, Οουστερβόλντε, Οσαγί, Φρεντ και Σιμάνσκι.

Παράλληλα, δημοσιεύματα από την Βραζιλία κάνουν λόγο για την πρόθεση της διοίκησης να κρατήσει τον Φρεντ, ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, ακόμη και αν χρειαστεί αύξηση στον υπάρχον μισθό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ