Διέλυσε τη Μπάγερν η Μακάμπι και παραμένει «μπελάς» για την 6άδα

Διέλυσε τη Μπάγερν η Μακάμπι και παραμένει «μπελάς» για την 6άδα

Άνετα η Μακάμπι 89-74 στο Μόναχο τη Μπάγερν, ανέβηκε στις 18 νίκες

Το παλεύει η Μακάμπι για την 6άδα και την βέβαιη θέση στα playoffs. Το απόδειξε και απόψε στο Μόναχο επικρατώντας τελικά άνετα της Μπάγερν με το εμφατικό 89-74. Νίκη που έστειλε την ομάδα του Κάτας στο 18-13, δηλαδή μια νίκη πίσω από τον Ολυμπιακό (19-12) που αυτή τη στιγμή είναι μόνος του στην 6η θέση του πίνακα της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μασούρας: Ο παίκτης «κλειδί» του Ολυμπιακού και της Εθνικής (pics, vids)

Τι απομένει για τους Ισραηλινούς ως το φινάλε: Βαλένθια και Μιλάνο στα τρόπον τινά εντός του Βελιγραδίου και εκτός έδρας τη Μπαρτσελόνα. Απλά δεν είναι ακριβώς εύκολο να ανοίξουν την πόρτα της 6άδας σε βάρος του Ολυμπιακού, μιας και δεν έχουν και την ισοβαθμία. Αν ο Ολυμπιακός κάνει δύο νίκες ως το φινάλε (Παρτιζάν εκτός, Ερυθρός Αστέρας εκτός, Φενέρ εντός) δεν κάνουν τη.. δουλειά τους ούτε με 3Χ3!

Στον αντίποδα η Μπάγερν Μονάχου έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά, απόψε για τη 10η θέση. Δεν φάνηκε όμως να μπορεί να ανταποκριθεί στο διακύβευμα της βραδιάς. Και κυρίως στον επιθετικό πλουραλισμό της Μακάμπι που είχε 5 παίκτες σε διψήφιο επίπεδο πόντων: Ριβέρο 17, Μπόλντγουιν 15, Μπράουν 12, Γουέμπ 12 και Νέμπο (10) έβαλαν μόνοι τους σχεδόν όσους έβαλαν οι Γερμανοί στη σούμα. Άρα…

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 35-48, 62-63, 74-89

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ