Μπαμ από την Αρμάνι με τη Φενέρ (77-76): Δώρο στον Ολυμπιακό αλλά και τον Παναθηναϊκό- Άλλα δεδομένα πια για την 4άδα

Μπαμ από την Αρμάνι με τη Φενέρ (77-76): Δώρο στον Ολυμπιακό αλλά και τον Παναθηναϊκό- Άλλα δεδομένα πια για την 4άδα

Η Αρμάνι λύγισε την Φενέρ που έμεινε στο 19-12 μαζί με τον Ολυμπιακό και...

Ο κακός χαμός στο… ίσιωμα της Euroleague με θέα πλέον στην τελική κατάταξη για την κανονική διάρκεια. Εκεί όπου κάτω από τον ήλιο της Ρεάλ, πέντε ομάδες (Μονακό, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός 20-11 και Ολυμπιακός, Φενέρ 19-12) διεκδικούν τα τρία εισιτήρια για το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs. Ή αν θέλετε εκεί όπου αυτή την εβδομάδα η Αρμάνι Μιλάνο από το πουθενά τα έκανε… ροντέο. Μια στροφή πριν διαλύοντας τη Μονακό στο Πριγκιπάτο και απόψε λυγίζοντας τη Φενέρ με 77-76.

Διαβάστε επίσης: Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες

Φυσικά οι Ιταλοί έχουν τον… σκοπό τους που δεν είναι άλλος από την 10η θέση της βαθμολογίας και το τελευταίο εισιτήριο για το playin tournament. Είναι πλέον στο 14-17 όπως η Παρτιζάν, η Έφες και η Βαλένθια με μια από αυτές να κερδίζουν στο φινάλε. Όλα στην ώρα τους όμως. Και πριν στη μάχη της 4άδας που πήρε φωτιά αυτή την εβδομάδα μέσω της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός με 20-11 έχει ως το φινάλε: Βίρτους εκτός, Μπάγερν εκτός και Άλμπα εντός. Εννοείτε πως μπορεί να φτάσει πλέον ως το 23-11 και αν τα καταφέρει θα είναι 2ος. Η Μπαρτσελόνα με 20-11 έχει εκτός Μπάγερν και Βιλερμπάν και εντός τη Μακάμπι. Μετά την αποψινή ήττα δεν έχει τον Παναθηναϊκό στην ισοβαθμία –και τα δύο ματς έληξαν με οκτώ πόντους διαφορά- Άρα για να βγει 2η θέλει μάλλον 3Χ3 αλλά και μεγάλες διαφορές στις τελευταίες νίκες.

Η Μονακό με 20-11 έχει εκτός Βιλερμπάν, εντός Ζαλγκίρις και εντός Μπάγερν. Λογικά και οι Μονεγάσκοι για 23-11 το πάνε. Άρα μάλλον με αυτούς θα κλείσει και η 4άδα.

Ο Ολυμπιακός με 19-12 παραμονεύει έχοντας Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα εκτός και εντός την Φενέρ. Λογικά όμως έπειτα από τα σημερινά ο πήχης της 4άδας ανέβηκε (23 νίκες) εκεί που δεν φτάνει, και θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθεί εκεί. Θέλει 3Χ3 και κάποια «γκέλα» από τους άλλους.

Η Φενέρ με 19-12 έχει εντός στη σειρά Άλμπα και Εφές, αλλά τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο φινάλε. Και για εκείνη πλέον η 4άδα είναι πολύ δύσκολη. Αντικειμενικά οι Τούρκοι πιο κοντά στο 6 είναι πλέον παρά στο 4 μετά την αποψινή τους «αυτοκτονία».

Η βαθμολογία της Euroleague μετά από 31 αγωνιστικές: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ