Ο απόλυτος χαμός στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Euroleague – Το πρόγραμμα και η βαθμολογία των πρώτων εννέα ομάδων (pic)

Ο απόλυτος χαμός στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Euroleague – Το πρόγραμμα και η βαθμολογία των πρώτων εννέα ομάδων (pic)

Όλα ανοιχτά στη βαθμολογία της Euroleague για τις θέσεις 2-10 με τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές να αναμένοντας με τεράστιο ενδιαφέρον.

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της χρονιάς στη Euroleague ολοκληρώθηκε μαζί με την 31η αγωνιστική και αν μη τι άλλο άφησε έναν… κακό χαμό στις πρώτες εννέα θέσεις της βαθμολογίας με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Από τις πρώτες εννέα ομάδες, μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εξασφαλίσει ότι θα είναι στην πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα οι διαφορές είναι απειροελάχιστες και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το ποια θα είναι η τελική κατάταξη τρεις εβδομάδες πριν το φινάλε.

Στα… δικά μας τώρα, οι ελληνικές ομάδες διατηρούν τις ελπίδες τους για να έχουν και οι δύο πλεονέκτημα έδρας, με τον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή να είναι δεύτερος μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό να είναι πέμπτος μετά την επικράτησή του επί της Βιλερμπάν.

Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, οι Πράσινοι είναι στο 20-11 και έχουν αρχικά δύο εκτός έδρας ματς κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια και Μπάγερν Μονάχου, ενώ θα κλείσουν τη σεζόν με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη, οι Ερυθρόλευκοι είναι μία νίκη πίσω, στο 19-12, και έχουν δύο δύσκολες αποστολές στη Σερβία με Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα και κλείνουν την κανονική περίοδο στο ΣΕΦ με αντίπαλο τη Φενέρ.

Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα των εννέα πρώτων ομάδων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ