O Τόνι Κούκοτς θα παρευρεθεί στην «Stark Arena» για το Παρτιζάν – Ολυμπιακός

O Τόνι Κούκοτς θα παρευρεθεί στην «Stark Arena» για το Παρτιζάν – Ολυμπιακός

Ο Τόνι Κούκοτς θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στην «Stark Arena», ως επίσημος προσκεκλημένος της σερβικής ομάδας.

Παρτιζάν και Ολυμπιακός συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής της Euroleague (28/3, 21:30), σε ένα ματς που κρίνει πολλά και για τις δύο ομάδες.

Ωστόσο, η αναμέτρηση της «Stark Arena» θα έχει ακόμα ένα ενδιαφέρον στοιχείο καθώς θα την παρακολουθήσει από κοντά ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Τόνι Κούκοτς, ο οποίος θα βρεθεί στο γήπεδο ως εκλεκτός καλεσμένος των Σέρβων.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της Φενέρ και η ανατροπή δεδομένων ενόψει Ολυμπιακού

Ο 55χρονος, πλέον, Κροάτης θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κόντρα στους ερυθρόλευκους, σε ένα ματς που μπορεί να αποβεί καθοριστικό για το πλασάρισμα των δύο ομάδων στην τελική βαθμολογία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ.

Μάλιστα, ο Κούκοτς θα παραμείνει από την Πέμπτη (28/3) μέχρι την Κυριακή (31/3) στο Βελιγράδι, αφού θα παρευρεθεί στην προβολή του αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ «Magic Week», αφιερωμένο στην μεγάλη καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ