«Ο Παναθηναϊκός ήταν η 3η χειρότερη ομάδα της Euroleague με συμβόλαιο τύπου Α»

«Ο Παναθηναϊκός ήταν η 3η χειρότερη ομάδα της Euroleague με συμβόλαιο τύπου Α»

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και τόνισε ότι η φετινή σεζόν είναι με διαφορά η καλύτερη με το νέο format της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη τριετία ήταν μεταξύ φθοράς και… αφθαρσίας στη Euroleague, ήταν καθηλωμένος στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και είχε τις χειρότερες χρονιές του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι πράσινοι την περσινή σεζόν ήταν απογοητευτικοί και τερμάτισαν στην 17η θέση της βαθμολογίας, όμως φέτος έχουν δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, έχουν ενισχυθεί σημαντικά και διεκδικούν στα ίσια το πλεονέκτημα έδρας και τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Μάλιστα, ο Λιθουανός αναλυτής της ιστοσελίδας «Basketnews.com», Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή του νέου format, όπου οι πράσινοι έχουν ένα από τα χειρότερα ρεκόρ λόγω της κάκιστης τριετίας που είχαν στη διοργάνωση.

«Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και δεν είμαστε σίγουροι αν ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 2ος, αλλά αν το κάνει, θα καταγράψει άνοδο 15 θέσεων σε μια σεζόν. Ήταν 17οι πέρσι. Η επιτυχία του Παναθηναϊκού είναι τεράστια», υπογράμμισε στο «Urbonus» podcast.

«Τις τρεις τελευταίες σεζόν ο Παναθηναϊκός ήταν στις τρεις τελευταίες θέσεις της Euroleague. Στην εποχή του νέου format της διοργάνωσης, μεταξύ των ομάδων με συμβόλαιο τύπου Α, ο Παναθηναϊκός ήταν η τρίτη χειρότερη μεταξύ αυτών των 13 ομάδων. Μπορεί κάποιος να παίρνει ως δεδομένη την άνοδο που έχουν, αλλά πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ