Aπίστευτα πράγματα στην Παρτιζάν: Άφαντος ο ΛεΝτέι μια μέρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Aπίστευτα πράγματα στην Παρτιζάν: Άφαντος ο ΛεΝτέι μια μέρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Ζακ ΛεΝτέι δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τις ΗΠΑ και είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί στο αυριανό ματς της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Ζακ ΛεΝτέι προπονήθηκε και την Τετάρτη (27/3) η Παρτιζάν εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό (21:30), για την 32η αγωνιστική της Euroleague με την συμμετοχή του Αμερικανού να θεωρείται σχεδόν απίθανη.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ είχε πάρει άδεια για να είναι στο πλευρό της οικογένειάς του μετά την απώλεια του πατέρα του, ωστόσο παρότι είχε ενημερώσει πως την Τρίτη θα επέστρεφε στο Βελιγράδι, παραμένει άφαντος χωρίς να έχει επικοινωνήσει με τον σερβικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό – Παρόντες Αλαφούζος, Μπέος και Καρυπίδης

«Ο Ζακ δεν προπονείται με την ομάδα. Δεν τον έχω δει. Η ενημέρωση που είχα ήταν πως θα ερχόταν στην προπόνηση το πρωί της Τρίτης. Ήταν η πρώτη μας προπόνηση μετά την Ποντγκόριτσα, αλλά δεν ήρθε.

Νομίζω πως είχε κάποια προβλήματα με τις πτήσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν είναι δική μου δουλειά, είναι της διοίκησης. Εγώ ασχολούμαι με τα της προπόνησης και του αγώνα», ανέφερε o Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσπαθώντας να εξηγήσει την απουσία του ΛεΝτέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ